GDPR

REGISTRERING OG OPBEVARING AF DATA

Jeg bruger eksterne IT-leverandører, som opsamler og opbevarer den information I giver mig når i tilmelder jer et forløb. Dette bliver blot opbevaret lige så længe det er relevant for vores arbejde.

Jeg modtager ligeledes elektroniske informationer som er fornavn, E-mail, telefonnumre og mødeaftaler. Disse er trygt opbevaret på servere og portaler. Wix, Onlinebooq og Outlook (E-mails)

I mine sessioner med jer laver jeg små notater når jeg har forløb og disse notater bliver opbevaret i forhold til datasikkerheds regler. Disse notater bliver opbevaret lige så længe det er relevant for vores forløb.

Jeg samtykker at dorinavanhauen.dk må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer er omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

Sikkerhed, tillid og tryghed er noget af det jeg vægter mest og indgår ligeledes på det elektroniske plan.

 

SAMTYKKEERKLÆRING

I henhold til den nye datalovgivning skal I (skriftligt eller mundtligt) give jeres samtykke til, at dorinavanhauen.dk indsamler og behandler persondata om jer i forbindelse med forløbet hos mig. Mit højeste ønske og formål med forløb/ sessioner er at yde coaching, rådgivning og meditation som giver dig en bedre livskvalitet. De bogholderi vigtige Oplysningerne gemmes i højst 5 år, og resten beholdes blot så længe de har relevans eller til I beder om at få dem slettet.

Ved at afkrydse samtykke feltet i event formularen, giver du samtykke til at Dorinavanhauen.dk må bruge mine oplyste data til at:

 

Når du har tilmeldt dig forløb hos mig, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

  • For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

  • Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Dorinavanhauen.dk opbevarer om mig, samt tilbagekalde samtykke helt eller delvist, ved at rette direkte henvendelse til dorinavanhauen.dk. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid velkommen til at trække dit samtykke tilbage. Dette gør du enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at sende mig en mail på coach@dorinavanhauen og bede om at få slettet din mail. Derefter er du selvfølgelig altid velkommen til at tilmelde dig igen når du ser et andet forløb du ønsker at gøre brug af.

Zoom:

Ind imellem afholder jeg sessioner online. Zoom overholder alle data sikkerheds foranstaltninger.

Facebook

Ind imellem laver jeg spørgeundersøgelser på fx Facebook eller Google, og opbevaring af disse data overholder alle databeskyttelsesregler. Når du i formularen trykker “send” accepterer du samtidig, at jeg har lov til at gemme dine data til analyser, fx af hvad min næste bog skal indeholde af hovedtemaer eller oplæg til en samtale med mig. Vigtigt er dog at hvis jeg går med disse tanker omkring dit forløb så vil jeg personligt spørge dig om du ønsker at være en del af dette.

 

Har du nærmere spørgsmål til mig angående dette er du velkommen til at kontakte mig på coach@dorinavanhauen. Dk.


Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig her 

 

Jeg glæder mig til at holde kontakten med dig. 

Kærlige hilsner 

Dorina 

Forfatter, Coach og rådgiver 

+45) 23444340