top of page

“ Jeg har i Dorina, mødt en hjertelig, intuitiv og spirituel kvinde. Med hendes lys og særlige kald, guidede hun mig dybt ind til min sjæls kalden. Min skyggeside blev endnu mere tydelig og bag den, mærkede jeg et festfyrværkeri af glædesbobler over at mærke hvad jeg nu skal sætte igang i mit liv og karriere.

Jeg følte mig set og mærkede Dorinas smukke røntgensyn, igennem flere lag.”

Tanker fra Malene.

Jeg var hos Dorina for at få en clairvoyance og afdøde kontakt. Jeg var super positiv overraskede. Dorina kom med mange konkrete beviser for at det var min far der var igennem. Bagefter fik jeg en clairvoyance. Aldrig har jeg fået sådan en perfekt stiting der ramte så meget plet som Dorina gjorde. Det var meget følelsesmæssigt og konkret. Jeg kan kun anbefale Dorina meget varmt. Dorina er yderst professionel 

Mange tak til Dorina.

Hilsen Margrethe Rasmussen
  

Det hele faldt ”i hak” for mig med mit møde med Dorina. Hendes guidens har virkelig været en stor hjælp og hun har åbnet mit sind for ting, jeg ikke selv var klar over. En åbenbaring jeg slet ikke havde forventet. Niveauet af detaljer er overvældende og præcise og jeg kan kun varmt anbefale Dorina. Hendes evner er exceptionelle og ægte. Min observation af Dorina og hendes ægthed, bunder også i ting jeg i forvejen fornemmer/oplever og som andre med clairvoyante evner har berettet. Dorina er den ægte vare og er yderst professionel. Jeg kan varmt anbefale Dorina.

Jeg er ikke en religiøs person. Jeg er en type der tænker logisk og hvad der er fysisk muligt – det giver naturligvis lidt indre konflikter, når jeg faktisk fornemmer, at der findes mere end jeg kan se og føle i denne fysiske verden – i denne dimension så at sige.

Lige siden jeg kan huske (fra ca. 2 års alderen), har jeg altid anskuet verdenen som et sted jeg kendte i forvejen. Intet har været nyt for mig. Det har nærmest været logik, at tingene er som de er og intet kunne overraske mig. Historietimerne i folkeskolen var nærmest som et familiealbum for mig. Alt virkede bekendt uden jeg kendte til det. Jeg husker hvordan hieroglyffer fascinerede mig og virkede så bekendte, at jeg nærmest kunne tyde dem. Med mit møde med Dorina, er det første hun fortæller mig, at jeg har levet i Egypten i et tidligere liv - sågar i detaljer - og at jeg faktisk har levet mange liv, hvilket slet ikke overrasker mig. Og da hun ikke er den første der fortæller mig dette, er jeg ikke i tvivl om hendes evner. Og hele processen vi var igennem, var virkelig en åbenbaring for mig.

 

Tak Dorina.

— Mvh Kenneth – en gammel sjæl.

Dorina er en meget dygtig clairvoyant. Dorina er sig selv, og der er intet hippie-hokus-pokus over hendes kommunikation med sjæle på den anden side.

Hun formår at komme med svar, der på en gang er spirituelle og samtidig jordnære. Hun rammer ens ømme punkter med en meget kærlig tilgang. Og hvis man går hos hende flere gange, vil man opdage dybden i den viden man får, men også dybden i sig selv som menneske.

Det er utroligt, hvad vi rummer af oplevelser på godt og på ondt. Hvis man oplever en konstant let tristhed i sit liv, og ikke kan finde ud af, hvorfor det nye hus, job eller slankekuren ikke kurede denne lette tristhed, så skal man gå til Dorina, som nemt finder de dybere problemer.

Men løsningen er ikke let, man skal også selv arbejde for det.

Så hvis du seriøst vil arbejde med en spirituel og selvkærlig udvikling af dig selv og dit liv, er Dorina kvinden, der kan hjælpe dig godt på vej.

 

Marie

 

Jeg kan varmt anbefale Dorina som intuitiv healer og kanal. Hun har givet mig intuitiv, kærlig vejledning og kanaliserede beskeder, der altid kom på afgørende tidspunkter i mit liv og gav en støtte, der hjalp mig videre på min vej

Mette Holland

Jeg kan varmt anbefale Dorina Van Hauen som clairvoyant og til afdødekontakt. Hun er meget imødekommende, varm, nærværende og god til at komme i kontakt med ens afdøde. Jeg fik utrolig meget ud af min session hos Dorina.

 

Jeg bestilte en tid hos Dorina i håb om, at hun kunne komme i kontakt med min afdøde far, og jeg må sige at jeg blev utrolig overrasket over hendes evner og detaljerende beskrivelser af ham som menneske, mit og hans forhold, hans sygdom og hans død. Hun gav mig en masse budskaber fra ham, og jeg kunne spørge ham og forskellige ting, som hun gav mig svaret på.

 

Det var en meget følelsesladet session for mig, da mig far er død for nyligt, og derfor græd jeg en del, og det var der plads til. Man er 100 % tryg i dorinas nærvær, da hun er rummende og professionel. Jeg fik meget mere ud af min session end forventet pga. Dorinas nuancerende detaljer og beskrivelser.

 

Det der gjorde mest indtryk på mig var, at Dorina kunne sige så mange konkrete, præcise og detaljererede ting om min far når hun aldrig har mødt ham. Det var ret vildt. Det var rart med hans budskaber for de har givet mig noget ro inden i.

Det var en god og rørende oplevelse, og fordi Dorina beskriver så detaljerende og præcist, var det lidt ligesom at jeg også kom i kontakt med ham og jeg selv kunne mærke ham

 

Med venlig hilsen

 

-            Katrine Hansen, Pædagog

Det gjorde stærkt indtryk på mig, at det var så præcist, det du fortalte mig. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at der var kontakt fra den anden side. Jeg var helt sikker på hvem det var. Jeg kunne nikke genkendende til samtlige personlige ting du fortalte mig. Jeg ønskede at få afklaret om jeg er på den rigtige sti, og om jeg skal skulle stoppe min udvikling, eller fortsætte. Du gjorde mig helt klar på at jeg skal fortsætte. Tror godt jeg inderst inde vidste det, men havde helt klart brug for en bekræftelse på det. Jeg fik mere end jeg ønskede. Du har et perfekt rum til sessioner og jeg følte mig helt tryg og i gode hænder. Du har et utroligt vindende væsen og en helt igennem fantastisk kvinde. Jeg var usikker i starten, af vores møde. Men straks jeg så ind i dine øjne, blev jeg helt rolig. Der er ikke noget der kunne gøres anderledes. Du er meget dygtig. Følte du kunne kigge ind i mig. Du må hjertens gerne bruge mig som anbefaling. Står gerne frem med det hele. Jeg har besluttet mig for at være åben omkring det spirituelle. Og har gjort mine nærmeste opmærksom på at det er det jeg vil. Tidligere snakkede jeg ikke om det. Det vil jeg gøre nu.

 

Tak for en dejlig stund. Håber at vi ses igen.

Kærlige hilsner fra

Lena Lumby. Ishøj

bottom of page