top of page
Romantisk par nyder udsigt

FORÆLDER TIL UNG

Vi har lige i forrige uge været til skole/hjem-samtale og du skal vide at lærerne her har set en kæmpe enorm udvikling hos P...... Som engelsklæren beskrev det, så var det fra den ene dag til den anden, der pludselig stod en "ny" Patrick, og fra at de var meget bekymret for ham, er de det slet ikke mere. De har spurgt ham, hvad der er sket og han har fortalt om dig, hertil sagde lærerne…hende er der mange andre drenge her der godt kunne bruge nogle snakke med......stor ros og tak til dig Dorina :-)

coachinghosdorinavanhauen.png

UNG TEENAGER

At komme til dig er en af de bedste beslutninger i mit liv, ved ikke hvad jeg mere skal sige for det har bare været fantastisk

Untitled design.jpg

UNG KVINDE

"Forløbet ved Dorina har jeg øget min selvindsigt, og fået en selvtillid og kærlighed til mig selv, som søger for at hver beslutning jeg tager, er den helt rigtige for mig.

Og her sidder jeg, en måned efter min afsluttende session, mere lykkelig og fuldkommen end nogensinde før, og for dette er jeg Dorina evigt taknemmelig. Hun er et unikum, som jeg vil varmt vil anbefale alle at gøre et besøg ved, og hvorfor vente til imorgen, når du kan starte lige NU ?

 

 

Igen tusind tusind tusind tak for alt

Chastina

bottom of page